window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-31534518-1');

Kategorie:

Přijďte se s námi potkat

28. 9. 2012  |  Nezaplevelujeme krajinu billboardy, snažíme se oslovit voliče lidsky. Přijďte se s námi potkat a prohodit pár slov na setkání na náměstích. Na všech setkáních se s vámi rádi potkají naši kandidáti i dobrovolníci, můžete se seznámit s našim programem a máme pro vás i vaše děti připravny drobné dárky – sušené ovoce více»

Stáhněte si třetí číslo našeho zpravodaje

28. 9. 2012  |  Připravili jsme pro vás třetí číslo stručného zpravodaje, ve kterém informujeme naše příznivce o činnosti a aktivitách Strany zelených ve Zlínském kraji. Budeme rádi, pokud nám jej pomůžete šířit mezi své přátele a známé, o kterých si myslíte, že by je odpovědná a čistá politika mohla zajímat. Dnešní témata: pozvánky více»

Problémy Zlínského kraje v kresbách

28. 9. 2012  |  Příznivec Strany zelených Libor Velan z Bystřice pod Lopeníkem se věnuje kreslenému humoru. Kresby, které nám poskytl, jsme propojili s problémy zlínského kraje – a v mnoha případech se humor stává více než hořkým. Za kresby panu Velanovi moc děkujeme! více»

Proč chce Jiří Čunek uvrhnout kraj do chudoby?

24. 9. 2012  |  Nevěřil jsem vlastním uším, když jsem v Českém rozhlase zaslechl Jiřího Čunka vysvětlovat, proč by jeho strana podporovala v kraji zejména učňovské školství. Pan senátor a kandidát na hejtmana se nechal slyšet, že „máme nadbytek nezaměstnaných vysokoškoláků, kteří vystudovali obory, o něž není zájem“ a že „nejvíce nezaměstaných do 30 více»

Stranu zelených podporuje zlínský spisovatel Antonín Bajaja

24. 9. 2012  |  „Zelené“ jsem vždycky volil a volit budu. Příroda si totiž zaslouží úctu, respekt, ochranu, a dokonce i lásku. Vždycky když jsem smutný a ztrácím energii, uteču do lesa, odkud se pak vracím posílený. Jako teď. Jsem zrovna na chalupě u přátel ve Velkých Karlovicích. Na okolních pastvinách se popásají krávy, více»

Valašsko je také proti těžbě břidlicovho plynu

23. 9. 2012  |  Na sobotu 22. září připadl den celosvětového protestu proti těžbě břidlicového plynu hydraulickým štěpením, tzv. frakováním. Strana zelených se připojila k desítkám organizací po celém světě, které požadují postavit tuto k životnímu prostředí velmi nebezpečnou metodu mimo zákon. „Hydraulické štěpení, zejména v nestabilních podmínkách valašských hor, představuje obrovské riziko. Pokud více»

Jak chceme plnit náš program aneb naše nápady 2: Grantový systém zlínského kraje

18. 9. 2012  |  Při tvorbě programu jsme počítali, že se nás dříve či později někdo zeptá: „a jak chcete dosáhnout toho či onoho, když budete zvoleni do kraje?“ Proto jsme rámci volebního programu přichystali několik ryze praktických řešení, dalo by se říct projektů. Druhý, který představujeme, je projekt „Grantový systém Zlínského kraje“. více»

Stáhněte si druhé číslo našeho zpravodaje

12. 9. 2012  |  Připravili jsme pro vás druhé číslo stručného zpravodaje, ve kterém informujeme naše příznivce o činnosti a aktivitách Strany zelených ve Zlínském kraji. Budeme rádi, pokud nám jej pomůžete šířit mezi své přátele a známé, o kterých si myslíte, že by je odpovědná a čistá politika mohla zajímat. Dnešní témata: představení více»

Zlínský kraj čelí exekuci za nevydání informací

4. 9. 2012  |  Zlínský aktivista Luděk Maděra se dlouhodobě snaží ze zlínského magistrátu i krajského úřadu ve Zlíně získávat informace o odměnách vedoucích pracovníků. Poté, co se mu po čtyřleté anabázi podařilo požadované informace ze zlínské radnice vymoci, se díky jeho aktivitě dostal do úzkých i zlínský kraj. Úřednici kraje nerespektovali rozhodnutí Nejvyššího více»

Ludvík Hovorka: Rozsáhlá korupce v naší zemi ohrožuje samu podstatu demokracie

3. 9. 2012  |  Podle Zeleného kruhu byl Ludvík Hovorka nejzelenějším poslancem ve volebním období 2006 – 2010. Pro přírodu hlasoval „zeleněji“ než všichni naši poslanci. V rámci naší podpory Ludvíku Hovorkovi v senátních volbách přinášíme rozhovor. Položili jsme mu několik otázek, kde jsme se ptali proč je mu Strana zelených /SZ/ blízká nebo jaká témata více»

Facebook

Archiv článků