window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-31534518-1');

Kategorie:

Nabídka: Přivydělejte si jako členové volebních komisí

20. 9. 2013  |  Předčasné volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, které se uskuteční ve dnech 25.-26. října 2013, přináší příležitost přivýdělku pro všechny zájemce o členství v okrskových volebních komisích. Do každé komise můžeme jako Strana zelených delegovat jednoho člena a jednoho náhradníka. Členem volební komise se můžete stát ve kterémkoliv volebním okrsku ve více»

Kateřina Bačová alias spisovatelka Kateřina Dubská na kandidátce Strany zelených ve Zlínském kraji

17. 9. 2013  |  Spisovatelka, aktivistka, podnikatelka a někdejší brněnská zastupitelka Kateřina Bačová (Dubská) bude na čtvrtém místě kandidátky Strany zelených do sněmovních voleb ve Zlínském kraji. Autorka románu Člověk Gabriel žije již několik let v malé vesnici Krhov na úpatí Bílých Karpat, kde se kromě psaní věnuje též ekologickému zemědělství. Co úspěšnou ženu více»

Zelené ve Zlínském kraji povede do voleb Michal Berg

4. 9. 2013  |  Stranu zelených ve Zlínském kraji pravděpodobně povede do nadcházejících předčasných voleb do Sněmovny vsetínský podnikatel a informační expert Michal Berg. Na dalších místech kandidátky nebudou chybět místostarostka Seninky Kateřina Zukalová, starosta Boršic Roman Jílek nebo rožnovský ochránce přírody František Šulgan. více»

Facebook

Archiv článků