5. 10. 2020

MUDr. Richard Kreml, ortoped a zastupitel města Kroměříže se díky Vašim kroužkům vyšplhal do zastupitelstva Zlínského kraje.
Usedne tam jako první Zelený v historii našeho kraje.
Moc Vám děkujeme za projevenou podporu!
MUDr. Richard Kreml: „Připojuji se k poděkování všem, kdo přišli volit. Neztratit se ve změti propagandy, to není vůbec snadné. Je skvělé, že hodně lidí dokázalo politiku sledovat a volit s nohama pevně na zemi, že se nenechali přesvědčit, že politika je svinstvo, protože to je voda na mlýn těm, kdo z ní to svinstvo udělali. Je skvělé, že Zelení mají ve Zlínském kraji zastoupení, protože čas běží a klimatická změna nečeká. Mám zkušenost, že byť jediný zastupitel v městském zastupitelstvu, mohu věcnou a slušnou argumentací hodně věcí ovlivnit. Věřím, že kdo volil ve Zlínském kraji kandidátku sociální demokracie s podporou Zelených, chybu neudělal. I pro nás je to cenná zkušenost, že politika není o nálepkách, ale o lidech. Vaše důvěra je pro nás velký závazek.“