28. 9. 2012

Nezaplevelujeme krajinu billboardy, snažíme se oslovit voliče lidsky. Přijďte se s námi potkat a prohodit pár slov na setkání na náměstích. Na všech setkáních se s vámi rádi potkají naši kandidáti i dobrovolníci, můžete se seznámit s našim programem a máme pro vás i vaše děti připravny drobné dárky – sušené ovoce z biofarmy Juré, pohlednice a odznáčky.

Zlín
Začínáme v úterý 2.října od 15 do 18 hodin na Náměstí Míru ve Zlíně. Pro děti bude připraven skákací hrad, pro dobrou náladu zahraje místní kapela Hostband

Vsetín
Ve čtvrtek 4.října od 15 do 18 hodin se s námi můžete potkat na Vsetíně na ulici Svárov před městským úřadem. Pro děti bude připraven skákací hrad.

Boršice u Uherského Hradiště
V pátek 5.října od 14 do 16 hodin se uvidíme v centru slovácké obce, kde je starostou pan Roman Jílek za Stranu zelených. Pro děti bude připraven skákací hrad.

Uherské Hradiště
Ve středu 10. října od 15 do 18 hodin na Náměstí T.G.Masaryka. Pro děti bude připraven skákací hrad.