window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-31534518-1');

Kategorie:

Tisková zpráva: Investor lyžařského svahu v centru Zlína nepodává úplné informace

31. 7. 2012  |  V těchto dnech prochází projekt významného rozšíření zlínského lyžařského svahu a výstavby lanovky blízko centra města procesem EIA, tedy hodnocení jeho vlivu na životní prostředí. A dokumenty, poskytnuté úřadům pro toto posuzování, neobsahují mnohé ze záměrů, se kterými se investor představil v médiích. „V podkladových dokumentech investora chybí dříve zmiňované stavby více»

Alpské středisko v centru Zlína? Nejen nesmysl, ale také neúplné informace investora

25. 7. 2012  |  V minulém roce umožnila změna územího plánu města Zlína pokračovat v realizaci megalomanského projektu rozšíření lyžařského svahu a výstavby lanovky jen několik stovek metrů od centra města. Nyní probíhá o daném záměru EIA, tedy proces hodnocení vlivu na životní prostředí. A je zajímavé, že v podkladových dokumentech investora chybí dříve více»

Silnice II/497 aneb 120 milionů bezpříkladné arogance

24. 7. 2012  |  Je to nedávno, co jsem si pročítal poslední číslo zpravodaje Okno do kraje. Sebechvalný to a proto tak trochu podivný plátek – noviny Zlínského kraje, kde vyjevuje se všechno krásně usazeno v tom rámu přes to sklo, ale hlavně pak pohled z druhé strany se stává obrazárnou. Dočetl jsem se krom více»

Facebook

Archiv článků